Wist u dat kleurlenzen van Pearle zeer populair zijn?.
Wilt u er eens anders uitzien zonder al te drastische maatregelen? Dan is dit nu mogelijk door kleurlenzen van Pearle. Een kleine verandering die mensen niet snel door hebben maar die mensen zeer zeker zal opvallen! U zult er frisser en net iets anders uitzien, een mooi accent op uw ogen. Pearle is een opticien die erg bekend is bij veel mensen vanwege de brillen en lenzen maar wellicht niet vanwege de kleurlenzen. Bij Pearle kunt u dan ook van kwaliteit en ervaring uitgaan zonder die gigantische bedragen voor services en monturen. U kunt bij Pearl terecht voor een professioneel advies dat het beste bij u past. Daarnaast is Pearle de enige optiekketen met een keurmerk van het keurmerkinstituut.

Lenzen Pearle

Lenzen moeten aangepast worden op degene die het draagt want elk mens is anders dus ook elk oog. Zo kunt u kiezen voor harde of zachte lenzen. De zachte lenzen zijn vaak iets soepeler en groter in de omtrek vergeleken met harde lenzen. Harde lenzen daarentegen zijn kleiner en voor sommige mensen soms iets beter voelbaar maar laten vaak ook meer zuurstof door. Het is dan ook een persoonlijke keus die u zelf zult moeten uitproberen om te kijken welke lenzen het beste bij uw ogen passen. Maar Pearle zal u  zeker helpen bij het maken van deze keus door u goed te informeren en u te begeleiden in het proces van het vinden van de juiste lens voor u!  Ook bij afwijkingen in de min kunt u terecht voor kleurlenzen bij Pearle.

Kleurlenzen

De kleurlenzen die Pearle te koop heeft zijn voornamelijk maand lenzen. Dit houdt in dat u deze lenzen ongeveer een maand kan dragen zonder problemen en dat u de kleurlenzen aan het eind van de maand gewoon kunt weggooien. U kunt uw eigen oogkleur nemen maar net iets feller en mocht u een keer iets compleet anders willen gaan dan uw eigen oogkleur dan kan dit ook. Het leuke hiervan is dat u er compleet anders uit kunt zien zonder rigoureuze maatregelen. U kunt eindeloos combineren en zo nodig er elke dag anders uitzien. De lenzen worden dan ook verkocht in de kleuren: Groen, Bruin, Blauw en Geel, en dan in verschillende accenten. Ook verkopen wij kleurlenzen met thema’s voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld carnaval of Halloween.

Verzorging lenzen

Ook al gaan de meeste kleurlenzen van Pearle ongeveer een maand mee, het is wel de bedoeling dat u de lenzen verzorgt. Dit kunt u doen door middel van de lenzenvloeistof van Pearle. Als u ’s avonds gaat slapen, maakt u de lenzen even schoon door deze tussen uw (schone) vingers te wrijven in combinatie met de vloeistof. Vervolgens laat u de kleurlenzen hier een nacht in weken en de volgende dag zijn ze weer klaar voor gebruik. Lenzen worden na verloop van tijd droog en het is dan ook geen goed idee om uw lenzen in te houden tijdens het slapen.

Pearle kleurlens

Voelt u zich vrij om de dichtstbijzijnde Pearle opticien binnen te lopen voor advies op maat. De mensen van Pearle staan voor u klaar. Online kopen kan uiteraard ook. Wel zo makkelijk! Wij wensen u al veel plezier met uw aankoop en met uw nieuwe (aange)zicht!