Heb je het ook wel even gehad met je eigen kleur ogen? Doe dan de kleurlens in! De kleurlens is ervoor gemaakt om je oog een andere iriskleur te geven waarmee je er feitelijk iets anders uit gaat zien. En dat is mogelijk precies wat je nodig hebt om er aantrekkelijker of meer sensueel uit te zien. Doe ook de prachtige kleurlens in zodat je er beter en anders uitziet.

Eigenschappen kleurlens

De kleurlens zorgt ervoor dat de iris van het oog wordt bedekt met een andere kleur. Het oog bestaat uit een groot wit deel, welke overgaat in de iris. Deze iris kan verschillende kleuren hebben zoals vaak voorkomend zijn:

  • blauwe of grijsblauwe iriskleur;
  • bruine of groene iriskleur.
  • Gele lenzen

Tussen deze kleuren kan een mix van kleuren voorkomen welke allemaal dan ook bij ons in het kleurlens aanbod beschikbaar zijn. Wil je ook eens een andere kleur ogen hebben dan maak je handig gebruik van onze kleurlens aanbiedingen. Het is daarbij eveneens mogelijk om geheel oog dekkende kleuren te krijgen waarmee een kattenoog kan worden nagebootst.

Funlens

Binnen de uitgebreide categorie kleurlens bestaat er eveneens de mogelijkheid om de kleurlens als funlens te gebruiken. De funlens is bedoeld om kortstondig te gebruiken tijdens een feest. Je doet de daglens in zodat je er op een speciaal feest er speciaal of juist eigenaardig uitziet. Daarmee kun je er leuk uitzien voor en dag, terwijl dit niet veel hoeft te kosten. Neem ook de funlens zodat je er op speciale gelegenheden er net even iets anders uitzien.

De contactlens

Ook de contactlens kun je krijgen in als kleurlens. De contactlens wordt gewoonlijk gebruikt om de lichtinval te corrigeren waardoor je scherper kunt zien. De contactlens kun je bij ons eveneens verkrijgen als kleurlens. De kleurlens is dan gemaakt op jouw sterkte maat waardoor je goed kunt zien terwijl je ogen wel anders gekleurd zijn. Praktisch en gemakkelijk dus. Omdat je van de contactlens in kleur langdurig wilt gebruik maken neem je daartoe de maandlens, omdat je dan met een enkele aankoop direct voor een hele maand klaar bent. Wil je minder vaak dan dat bestellen dan kun je het kleurlenspakket bestellen wat goed is voor een half jaar.

Multifocaal

We kennen de multifocale bril waarin twee delen zitten. Een deel voor veraf en een deel voor dichtbij. Die mogelijkheid bestaat er ook voor de kleurlens waarbij de lens eveneens zo is opgedeeld. Zodoende ben je met de multifocale kleurlens van alle gemakken voorzien. Je ziet er anders uit en je kunt er alles mee doen wat je wilt. Je sociale leven zal er dan ook niet door verstoord worden.

Online bestellen

Om je kleurlens pakket te bestellen maak je handig gebruik van het online bestel formulier, dat je op vele websites kan vinden. Niet op deze website. Daarmee kun je precies aangeven wat je wensen zijn en kun je aanvinken welke kleurcombinaties je binnen een pakket wilt hebben. Zodoende kun je veel kleurlens opties combineren waarmee je iedere dag goed voor de dag kunt komen. Verander ook je aangezicht door de kleurlens in te doen en geniet van de extra aandacht.