Verander je ogen met lenzen lijkend op een kat. Heb je er altijd al eens als kat willen uitzien? Dat kan dan nu met onze speciale kattenlenzen. Deze lenzen zien er typisch uit als een kat waarbij de iris binnen in boven de lens een elliptische vorm hebben. Mensen hebben namelijk gewoonlijk een ronde vorm binnen de iris welke de ingang vormt naar het oog toe. Katten daarentegen hebben een krachtige zoomfunctie in het oog waarmee zij ook ’s nachts met veel helderheid in de nacht kunnen kijken. Overdag is de licht toevoer minimaal en dus gaan de luikjes als het ware dicht. Dit is het typerende van een kattenoog en met onze kattenlenzen kan jij ook vergelijkbare kattenogen hebben.

Kleur en grootte van kattenoog

De kattenoog heeft daarnaast nog een typerende kenmerk. Het oog is compleet gekleurd terwijl de mens eveneens het witte hoornvlies heeft. Ook onze kattenlenzen zijn daarop aangepast en dus kan jouw oog er ook compleet uitzien als een echte kattenoog. Kattenogen hebben uiteraard een grote range aan kleuren en dus kunt u bij ons ook uit een uitgebreid aanbod aan kattenlenskleuren kiezen. Zodoende kun je mogelijk je kleding matchen met de kleur van je kattenlenzen. Ook jij kunt er met kattenogen op een zeer speciale manier uitzien. De kattenlenzen kun je bij ons gemakkelijk en handig bestellen waarna je ze snel in huis hebt.

De kat-outfit

Je kunt er ook compleet uitzien als kat. Met een leuke of mogelijk spannende kat-outfit kun je je partner helemaal verrassen. Uiteraard moet je dat combineren met bijpassende kattenlenzen zodat het complete kostuum af is. Dergelijke combinaties worden als voorbeeld veelvuldig gebruikt bij toneel optredens enzovoorts om zo zoveel als mogelijk te gelijken op een kat. Profiteer ook van de kattenlenzen binnen onze collectie zodat jij er helemaal als een kat kunt uitzien.

Kort of langdurige kattenlenzen?

Wat is verstandig om te nemen? Kies je voor korte of langdurig houdbare kattenlenzen. Wat wil je dus met de kattenlenzen doen?

  • doe je de kattenlenzen in om er eenmalig als een katachtige uit te zien dan maak je handig gebruik van onze dag kattenlenzen. Deze gaan kortstondig mee en dus uitermate geschikt voor het gebruik op een dag af avond feest;
  • doe je ze in omdat je jezelf er leuk uit vindt zien met kattenlenzen dan kun je de maandlenzen nemen. Deze lenzen gaan langdurig mee omdat ze op een speciale manier zijn gemaakt. Profiteer ook van kattenlenzen door deze bij ons te bestellen.

Enkele lens of een pakket

Je hebt bij ons de keus uit iedere keer weer een enkele set lenzen te kopen. Je dient dan na een maand wederom een bestelling te plaatsen zodat je continu van de prachtige kattenlenzen kunt genieten. Er bestaat ook de mogelijkheid om in een keer een levering te krijgen waarmee je een half jaar bent voorzien van kattenlenzen mogelijk in verschillende kleuren. Zo kun je iedere maand een andere kleur kattenlenzen indoen en verander je je persoonlijke stijl.

Aan de deur geleverd

Niets is makkelijker. Je kunt vanuit je luie stoel je eigen kattenlenzen bestellen en betalen. Is dat afgehandeld dan zorgen wij ervoor dat je bestelling snel en effectief aan huis wordt geleverd. Je hoeft er dus niet de deur voor uit te gaan. Ook jij kunt op korte termijn van je eigen kattenlenzen profiteren door bij ons deze te bestellen.