Wil jij iemand eens goed laten schrikken? Of gewoon voor de gek houden? Doe dan eens gele lenzen in! Gele lenzen zien er zeer apart uit en voor diegene die het niet verwacht komt het totaal als een verrassing. Je gezicht ziet er daarmee compleet anders uit. Deze gele lenzen kun je eveneens in de kattenoog vorm krijgen, ook wel kattenlenzen genoemd, zodat je door een elliptische lens kijkt.

Ook heb je de mogelijkheid om slechts de iris van je ogen geel te laten lijken. Zodoende heb je met onze gele lenzen collectie veel keus. Wil je ook het aanzien van je gezicht en ogen tijdelijk of juist langdurig veranderen doe gele lenzen in.

Tijdelijke gele lenzen

Een speciale gelegenheid vraagt om een speciale outfit maar ook om bij passende gekleurde ogen. Het is zonde van het geld om daar maandlenzen voor aan te schaffen en dus kun je bij ons ook goed de daglenzen nemen. De naam zegt het al, de daglenzen gaan een dag mee en daarna doe je ze weg. Zodoende kun je tegen een gunstige prijs prachtige gele lenzen indoen zodat jij er ook speciaal uitziet. Neem de tijdelijke daglenzen om er iedere dag anders uit te zien. Je kunt namelijk binnen je bestelling meerdere gekleurde daglenzen bestellen zodat je iedere dag van de week een andere kleur ogen hebt. Ook jij kunt je vrienden op die manier verrassen.

Langdurig gebruik lenzen

Wil je gele lenzen langdurig gebruiken omdat je er daardoor gewoon goed uitziet, neem dan de maandlenzen. Deze zijn van hogere kwaliteit en kunnen goed gebruikt worden voor de lange termijn. Je kunt daartoe:

  • per maand nieuwe gele lenzen bestellen;
  • je kunt eveneens per halfjaar een voorraad via een compleet pakket in huis halen.

Uiteraard kun je binnen het pakket de geel gekleurde lenzen combineren met anders gekleurde lenzen. Voorzie jezelf met voldoende lenzen zodat je de iedere maand voor een half jaar vooruit kunt. Het half jaar pakket is tevens gunstig in de prijs omdat je maar een enkele keer een bestelling doet.

Gele kleur sterkte

Gele lenzen kun je bij ons verkrijgen in verschillende geel niveaus. Wil je iemand laten schrikken dan kun je enge knal gele lenzen indoen, waardoor alle aandacht wordt gevestigd op de gele lenzen. Wil je echter een gelige kleur ogen hebben dan kun je de zacht gekleurde gele lenzen gebruiken. Deze zacht gele lenzen zorgen ervoor dat je ogen er prachtig en aantrekkelijk uitzien en dat helpt je uiterlijk. Profiteer van gele lenzen aanbiedingen zoals die bij ons op de site staan vermeld.

Gele lenzen als contactlenzen

Om scherp te kunnen kijken heb je lenzen nodig die op sterkte zijn. Dit zijn de zogeheten contactlenzen. Ook de contactlenzen kun je in de gele kleur krijgen zodat je optimaal profiteert van de combinatie kleur en scherp zien. Ook jij kun van deze combinatie gebruik maken door bij ons je eigen voorkeurs gele contactlenzen te bestellen.

Kattenlenzen en funlenzen

Ook een speciale avond op het oog waarbij je er speciaal wilt uitzien dan kies je uit de verschillende soorten gekleurde fun- en kattenlenzen. Er even iets anders uitzien zodat je er geinig, leuk of juist eng uitziet zorgt ervoor dat je in het middelpunt van de aandacht staat. Ook jij kunt van prachtige functionele geel gekleurde lenzen gebruik maken door ons daartoe te benaderen. Via het online bestelformulier heb je snel de gewenste gele lenzen in huis.