Zoek jij leuke gekleurde lenzen? Doe gekleurde lenzen in om je ogen er anders uit te laten zien. Je vindt je eigen oogkleur maar niks en dus moet daar verandering in komen. Met gekleurde lenzen kun je de aantrekkelijkheid van je gezicht verbeteren en zie je er anders uit. Redenen dus te over om gekleurde lenzen te gaan gebruiken om iets aan het uiterlijk te doen. Om er ook anders of aantrekkelijker uit te zien maak je handig gebruik van onze gekleurde lenzen. Bestel online via de site jouw eigen gekleurde voorkeurs lenzen zodat anderen je ook binnenkort anders aankijken.

Lenzen en motieven

Binnen het uitgebreide aanbod heb je veel keus tussen kleuren maar ook verschillende motieven. Het ene oog iris is het ander niet en dat maakt dat je uitgebreide keus hebt in lenzen. Neem een kijkje in het aanbod zodat je de meest optimale gekleurde lenzen keus kunt maken. Vergelijk alle soorten en kleuren om tot jouw persoonlijke optimale keus te komen. Zodoende kun jij er ook geweldig of juist fantastisch uitzien door het dragen van gekleurde lenzen.

Gewone lenzen of op sterkte

Lenzen kun je indoen om je iriskleur met gekleurde lenzen een andere kleur te geven maar je kunt ze ook indoen omdat je bijziende bent. Je hebt de contactlenzen dan nodig om voldoende scherp te kunnen zien. De bolling van de gekleurde lenzen is dan net iets anders waardoor het licht beter op de lens in het oog wordt gefocust. Zodoende kan voldoende informatie worden verkregen waarmee je goed en helder kunt zien. Daarnaast verzorgt de gekleurde contactlenzen ervoor dat je iris een prachtige kleur heeft. Ook de gekleurde lenzen kun je trouwens verkrijgen in de multifocale lens.

Dag- of maandlenzen

Waar wil je de gekleurde lenzen voor gebruiken? Heb je een feest of wil je de gekleurde lenzen als verrassing indoen dan neem je daartoe uiteraard de daglenzen. Heb je echter de lenzen vaak nodig of draag je contactlenzen op sterkte dan neem je de maandlenzen welke langdurig te gebruiken zijn. Met goed onderhoud kun je een maand lang optimaal gebruik maken van de gekleurde lenzen. Weet wat je wilt en bestel bij ons het juiste pakket gekleurde lenzen.

Fun of enge lenzen

Je kunt de gekleurde lenzen goed gebruiken om er zelf anders uit te zien. Maak hiervan gebruik om tijdens een feest of evenement even een speciaal tintje aan jezelf te geven. Dit kan ook betekenen dan je enge gekleurde lenzen in doet om zo aan een eng getint feest mee te doen. Maak ook een enge indruk op anderen door enge lenzen in te doen.

Hoe gekleurde lenzen verkrijgen?

Bij ons kun je online gemakkelijk meerdere typen en kleuren lenzen vergelijken zodat je de meest geschikte gekleurde lenzen voor jouw uiterlijk uitkiest. Daarmee weet je precies wat je in huis haalt. Ook hebben wij voor je alle lenzen op sterkte in voorraad. Klik aan wat je wenst en bestel bij ons. Het pakketje wordt bij je aan huis afgeleverd. Doe bij ons jouw bestelling en ook jij kunt er snel anders door gekleurde lenzen uitzien.