Met enge lenzen in kun je je vrienden goed aan het schrikken maken. Heb je een themafeest zoals Halloween dan heb je bij ons keus uit vele soorten enge lenzen. Je staat dan ook graag in de picture oftewel in de spotlight en met een stel enge lenzen krijg je alle aandacht op je gevestigd. Enge lenzen zijn zo opgesteld dat de kleurcombinaties mogelijk met het opschijnen in het donker een speciaal eng resultaat kan bieden. Combineer je dat met een goed uitgekozen outfit dan kun je er onherkenbaar maar vooral eng uitzien. Ook jij kunt een enge impact op je omgeving maken door daartoe onze enge lenzen uit te kiezen.

Weet wat je wilt?

Heb je reeds een outfit op het oog dan moet je daarbij uiteraard bijpassende enge lenzen vinden. Weet wat je wilt is belangrijk aangezien je bij ons een enorm assortiment aan enge lenzen kunt verkrijgen. Vergelijk de enge kleurlenzen maar kijk daarnaast ook naar kwaliteit. Je ogen zijn een kostbaar bezit. Het is van belang dat je ogen niet gaan irriteren en dus kun je met een iets duurdere lenzen een prachtige aankoop hebben welke langdurig meegaat. Je kunt de enge lenzen daarmee ook nog lange tijd gebruiken terwijl je ogen optimaal beschermd zijn.

Enge lenzen op sterkte

Heb je minder goede ogen en zie je dus zonder bril of lenzen slecht dan moet je kiezen voor de enge kleurlenzen op sterkte. Daarmee zie je er eng uit en combineer je het met het praktische omdat je zo toch helder en scherp kunt zien. Bij de keuze uit enge lenzen is het altijd van belang om rekening te houden met je eigen ogen. Zijn je ogen snel geïrriteerd en ben je bijziende. Belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden. Toch hebben wij voor ieder oogtype enge lenzen op voorraad zodat je er altijd binnen jouw vriendenkring er opvallend uitziet. Dat is waar het je om gaat. Verras je vrienden met enge lenzen zodat je in het middelpunt van de aandacht staat.

Hoe te onderhouden?

Wil je langdurig gebruik maken van enge lenzen dan is het belangrijk om de lenzen iedere nacht in lenzenvloeistof te doen. Dit voorkomt uitdroging en voorkomt dat de lenzen fragiel worden of krom gaan staan. Zodoende kun je met het gebruik van de juiste lenzen vloeistof langdurig op themafeesten gebruik maken van je eigen persoonlijke enge lenzen.

Enge funlenzen

Wil je echter de enge lenzen eenmalig gebruiken dan kan dat ook. Die vallen onder de categorie funlenzen en zijn slechts voor een keer te gebruiken. Deze enge funlenzen zijn iets goedkoper echter gaan niet lang mee. Ze zijn ontworpen om slechts een dag of avond te gebruiken. Zodoende kun je tegen een gunstige prijs een avond enge ogen hebben door de funlenzen waarna je ze weer wegdoet. Dit biedt dan ook de mogelijkheid om iedere avond een andere eng paar lenzen in te doen.

Snel geleverd

Heb je een feestje op korte termijn en wil je je vrienden verrassen met een stel eng uitziende ogen dan ben je bij ons op de juist plek. Vergelijk de vele soorten enge lenzen waarmee je anderen kunt laten schrikken door ons assortiment te bekijken. Profiteer daarnaast van de vele aanbiedingen waarmee je tegen een gunstige prijs prachtig ogende funlenzen en enge lenzen verkrijgen. Neem contact met ons op omtrent jouw persoonlijke wensen.